Novinky
-
BEST OF 2009
Středa, 30. prosinec, 2009
První BEST OF 2009 představí Radek zpěvák kapely Nežfaleš.
"Rok 2009 pro mě byl spíš ve znamení starých a starších desek a objevování kousků, se kterýma jsem ještě neměl tu čest, ale když se tu mám zmínit o letošních novinkách, který mě potěšili, vybírám tyhle.."
Celý článek si můžete přečíst zde.
-
Renees 2010
Renees 2010 je název kalendáře, který můžete koupit u KB Records. Kalendář je ve velikosti A4 a koupit ho můžete za 9.50€ na www.kbrecords.de.
-
Slušný kluci a holky by měli vypnout rádio
S Novým rokem přicházejí novinky na Radiu Wave. Čtvrteční speciál s Boldrikem Pořad na druhou soustředěný na českou i zahraniční ska scénu, reggae a dancehall vystřídá podobně zaměřený, ale v režii jiného moderátora řízený pořad Rudeboy Audio s Honzou Vedralem. Slušní kluci a holky by měli každý čtvrtek mezi osmou a devátou vypnout rádio. Honza Vedral totiž vysílá Rudeboy Audio. Hodinka, která vám ukáže, že žánry jako ska a reggae nejsou jenom za každou cenu pozitivní hudba plná lásky a sluníčka. Od 7. ledna na www.wave.cz.
-
CIVET pracují na novém albu
Dívčí punkrocková skupina CIVET, která je původem z Los Angles hlasí, že je zpět ze svého evropského turné a píše nové songy na novou desku. Je jasné, že si fanoušci budou muset chvíli počkat a uvidíme za pár měsíců jestli nová deska bude lepší než ta poslední.

.jpg)